Nieuws

Ieniemini taartjes

Voor uw receptie, feest, opening of ladies night maken wij nu ook deze schattige ieniemini taartjes! Allemaal 1-haps en overheerlijk van smaak! Deze taartjes zijn telefonisch te bestellen met een minimale afname van 20 stuks per soort! 


High tea

Samen met Mette Luiting van cateringbedrijf Good met Food kunnen wij een overheerlijke High Tea verzorgen bij u thuis of een door u gekozen andere lokatie. De zoete lekkernijen zullen door ons gemaakt geworden en Mette zal ter plekke de rest voor haar rekening nemen. Voor meer informatie kunt u terecht in onze winkel of stuurt u een mail naar info@vandezoete.nl


Bezorgen

In overleg kunnen wij onze taarten bij u thuis of op een andere locatie bezorgen. Wij brengen €8,00 bezorgkosten in rekening. Betaling contant of na factuur. Wij bezorgen in deze regio, d.w.z. in Heemstede, Haarlem-Zuid, Overveen, Bloemendaal, Aerdenhout, Bentveld, Vogelenzang en Bennebroek. Voor bestelling en overleg over het bezorgmoment graag contact opnemen met de winkel, tel: 023-5292186


Verjaardagstaart

Wij krijgen veel vragen, vanzelfsprekend, of we ook verjaarstaarten kunnen maken. Als u op zoek bent naar een gedecoreerde taart van marsepein/fondant dan moeten wij u helaas teleurstellen. Maar wij versieren onze eigen taarten die wij in het assortiment hebben graag naar uw wens. Informeer in de winkel naar de mogelijkheden. 


Glutenvrije- of suikervrije taart

Indien u op zoek bent naar een glutenvrije- of (geraffineerde) suikervrije taart, informeer dan in onze winkel naar de mogelijkheden. Wij kunnen bijvoorbeeld een heerlijke smeuige sinaasappel/gembertaart voor u bakken, of een chocolade taart, chocolademoussetaart, cranberry pecannotentaart of dadelbrownies. Ook bakken we graag glutenvrije worteltaart voor u.


Volg van de Zoete op
logo logo