Nieuws

BTW verhoging

Per 1 januari veranderd in Nederland het verlaagd BTW percentage van 6% naar 9%. Omdat ook al onze grondstoffen in prijs zullen verhogen zien wij ons genoodzaakt dit door te voeren in onze producten. 


Veranderingen

Beste klant van Van de Zoete,

De afgelopen 4,5 jaar hebben wij met passie en enthousiasme onze winkel Van de Zoete vorm gegeven. We zijn trots op wat we bereikt hebben in deze korte tijd en zijn dankbaar voor het door u in ons gestelde vertrouwen. Na deze eerste jaren hebben wij de balans opgemaakt en besloten om een aantal veranderingen in ons concept door te voeren die zullen leiden tot continuering van onze kwaliteitsstandaard, verbetering van onze logistieke- en productieprocessen en ons een beter inzicht geven in onze klanten en waar zij behoefte aan hebben.

Vooraleerst nemen wij afscheid van onze mede-oprichtster Julie die zich om medische redenen genoodzaakt ziet uit onze onderneming te stappen. Zij was al langere tijd meer op de achtergrond actief maar zal dit verder gaan afbouwen. 

Met ingang van 1 januari kunnen wij een zeer ervaren bakker aan ons team toevoegen die met name verantwoordelijk zal zijn voor het productieproces. 

Ook zal met ingang van 1 januari onze koffie-faciliteit verdwijnen. Het is dan niet meer mogelijk om in onze winkel koffie/thee te drinken en taart te eten. 

Om dit te realiseren zal onze winkel gesloten zijn tussen Kerst en Oud & Nieuw.

Vanaf woensdag 2 januari zijn wij als Van de Zoete 2.0 weer geopend en hopen wij u als klant weer te mogen begroeten.

Wij wensen u heerlijke feestdagen toe!

Hartelijke groeten van Van de Zoete,

Barbara, Julie & Quirine

 

 


Ieniemini taartjes

Voor uw receptie, feest, opening of ladies night maken wij nu ook deze schattige ieniemini taartjes! Allemaal 1-haps en overheerlijk van smaak! Deze taartjes zijn telefonisch te bestellen met een minimale afname van 20 stuks per soort! 


High tea

Samen met Mette Luiting van cateringbedrijf Good met Food kunnen wij een overheerlijke High Tea verzorgen bij u thuis of een door u gekozen andere lokatie. De zoete lekkernijen zullen door ons gemaakt geworden en Mette zal ter plekke de rest voor haar rekening nemen. Voor meer informatie kunt u terecht in onze winkel of stuurt u een mail naar info@vandezoete.nl


Bezorgen

In overleg kunnen wij onze taarten bij u thuis of op een andere locatie bezorgen. Wij brengen €8,00 bezorgkosten in rekening. Betaling contant of na factuur. Wij bezorgen in deze regio, d.w.z. in Heemstede, Haarlem-Zuid, Overveen, Bloemendaal, Aerdenhout, Bentveld, Vogelenzang en Bennebroek. Voor bestelling en overleg over het bezorgmoment graag contact opnemen met de winkel, tel: 023-5292186 of met Julie, tel: 06-29242627.


Verjaardagstaart

Wij krijgen veel vragen, vanzelfsprekend, of we ook verjaarstaarten kunnen maken. Als u op zoek bent naar een gedecoreerde taart van marsepein/fondant dan moeten wij u helaas teleurstellen. Maar wij versieren onze eigen taarten die wij in het assortiment hebben graag naar uw wens. Informeer in de winkel naar de mogelijkheden. 


Glutenvrije- of suikervrije taart

Indien u op zoek bent naar een glutenvrije- of (geraffineerde) suikervrije taart, informeer dan in onze winkel naar de mogelijkheden. Wij kunnen bijvoorbeeld een heerlijke smeuige sinaasappel/gembertaart voor u bakken, of een chocolade taart, chocolademoussetaart, cranberry pecannotentaart of dadelbrownies. Ook bakken we graag glutenvrije worteltaart voor u.


Volg van de Zoete op
logo logo